今年は長野祭典の秀よしラーメン屋で初めて働きました。とても楽しかったです!毎日チームとして働きますが、ラーメン屋で働くことでより「秀よし」のチームワークの良さがみえました。新入社員の私にとって、とてもいい経験でした。
This was my first year working at the Hideyoshi Ramen shop at the Nakasen festival, and it was more fun than I would have imagined! We at Hideyoshi always try to work as a team every day, but it was really amazing to see that teamwork in action at the ramen shop. It was a really great experience for a new employee.
皆様のおかげさまで今年のラーメン屋は大成功でした!ブラウブリッツサイダーは大ヒットで何回も新しいサイダーの箱を開けました!飲んでくれたお客様ありがとうございました。9/10日曜日の昼から9/11月曜日の最後のお客様まで、ラーメン一個も落とすことなく運べてよかったです!
Thanks to all of you, I think the ramen shop was a huge success this year, and I am really happy to say that the Hideyoshi Blaublitz Cider was a really big hit! It felt like we were constantly having to restock it, thanks to everyone who gave it a try! Additionally we made it from lunch of the first day to the last customer without spilling a single bowl of ramen!
今年もお祭りラーメンと限定海鮮ラーメンを提供しました。私の一番好きなラーメンはとんこつ味ですが、海鮮ラーメンはとても美味かった!でも冷やしたビールか生貯瓢箪と一緒に食べたかったですね!
There were two flavors of ramen at the shop this year, and while tonkotsu (pork soup) is usually my favorite, this year’s kaisen ramen (seafood) was really something. I only wish I enjoyed it with a cold beer, or chilled glass of Namacho Sake.
雨の中、強い風の中、長い時間並んでくれたお客様、本当にありがとうございました。皆様の笑顔を見ること、皆様の「美味しい!」と言った声を聴くと、私たちはとても嬉しかったです。
Thanks so much to all the folks that waited in the rain and cold to share a bowl of ramen with us! We hope you enjoyed the festival and the ramen!
また来年ですね!
See you next year!
酒蔵日記
2017.09.13
アレックスのお祭りラーメンブログ
この人が書いたブログ一覧はこちら
酒蔵日記一覧はこちら